Bestelprocedure

Bestellen: hoe en wat

Nadat u al de artikelen die u wilt bestellen in de winkelwagen heeft verzameld drukt u op bestellen. U krijgt een e-mail ter bevestiging en zodra u heeft betaald worden de artikelen naar u opgestuurd.
De artikelen blijven 7 dagen voor u gereserveerd, mocht u dan nog niet betaald hebben vervalt de bestelling.

Verzendkosten

Voor pakketten tussen de 0-10 kg en met formaat 100x50x50 cm bedragen de verzendkosten €6,75. Voor pakketten tussen de 10-30 kg en met formaat 175x78x58 cm bedragen de verzendkosten €12,40. Mocht een product te groot zijn om per post te verzenden, wordt contact met u opgenomen.

Betalen

Zodra u producten heeft besteld, ontvangt u een e-mail met daarin de bankgegevens. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, maken we uw bestelling gereed. De bestelling wordt binnen 30 dagen geleverd, maar doorgaans is dit binnen 2 à 4 dagen.

Retourneren

Als bij aflevering blijkt dat het product bijvoorbeeld niet helemaal naar wens is, mag het product geretourneerd worden. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening. De producten mogen niet beschadigd of gebruikt zijn en moeten in de originele verpakking geretourneerd worden. Retourenring moet binnen 14 dagen geschieden. Laat via het contactformulier weten dat u iets retourneert met daarin uw gegevens en ook de reden waarom. Zodra het product intact retour is ontvangen, wordt uw geld teruggestort. Aanbiedingsartikelen mogen niet geretourneerd worden.